Inger Gammelgaard Madsen

Inger Gammelgaard Madsen.

Inger, der er uddannet grafisk designer, slog igennem i 2008, med sin debut krimi “Dukkebarnet”.

Den er første bind i serien om den italiensk fødte kriminalassistent Roland Benito og journalisten Anne Larsen. I seriens 4 første bind optræder også freelance fotografen Kamilla Holm.

Skabelonen for serien den gennemprøvede konstellation med en kriminalassistent og en journalist, som ikke går særlig godt i spænd sammen, men som ikke kan undvære hinanden i deres respektive arbejdsliv. Kriminalassistenten har brug for de oplysninger som journalisten kan skaffe for at komme videre i sit arbejde, og journalisten har i sit arbejde og til dels også i sit privatliv, brug for de oplysninger og den assistance, som kriminalassistenten kan give.

Inger skriver ikke bloddryppende bøger, hvor vold og blod pensles ud i detaljer. Hver bog er skrevet over et aktuelt tema, og ud fra dette sker der en forbrydelse. Af temaer kan nævnes: børns adfærd på internettet, hjemmerøveri, identitetstyveri og handel med organer.

Serien foregår i og omkring Aarhus, hvor Inger også bor til dagligt.

Foreløbig omfatter serien følgende bøger – klikker du på den blå tekst, kommer du til min anmeldelse af bogen:

Jeg har et par gange, forsøgt at komme i gang med femikrimi kategorien, men det har aldrig rigtigt fænget – før jeg stiftede bekendtskab med Roland Benito og Anne Larsen. Jeg har heller aldrig læst en serie i et stræk. Normalt plejer jeg, efter at have læst tre bøger i en serie, at gå lidt død i det og starte med en anden serie. I dette tilfælde læste jeg de 5 første bøger i serien, måtte så lige læse en anden bog, men vendte tilbage og tog de tre næste i et hug.

Inger kan følges på hendes hjemmeside www.inger-gammelgaard-madsen.dk